Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    87
    Post Thanks / Like

    2 Cars With Airbag Light On Within 48 Hours

    2005 Magnum RT, ~110k miles, and 2013 Chrysler 300c ~58k miles

    Airbag work done at the same time, at the same dealership ~6 months ago. Problems started within 48 hours of one another.

    Same behavior in both cars. Underway, the airbag light in the cluster comes on and dings. Goes off at a stop light, then comes back on when you take off. Happens both with, and without a passenger.

    Now, if it was just one car, I'd suspect the clockspring for sure. Just had to change one in my wife's 4Runner and it was expensive, but a piece of cake. But with both happening at the same time, having had the airbags replaced at the same time, it's just all too coincidental, and I'd rather not drop ~$170 per just to see if that's the fix.

    Anyone else having this happen? I've searched the forums, and see clocksprings, steering control modules, and corroded weight sensors mentioned, but I can't see any of those issues happening at the same time on two cars 8 years apart (both California cars).

    Thanks!



  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    13,808
    Post Thanks / Like
    You mean the airbag light in the center of the dash (above the HVAC controls)?
    2005 Magnum RT---Viper Venom Red----440ci Aluminum block----Short Runner Valve Intake--410mm BAER 6S Monoblock Extreme--Eibach Multi-Pro 2

    Custom--Grille Work--Hood--Headlights--Side View Mirrors--Rear Spoiler--Rear Diffuser--SRV Control System--Turbine Wheels


Tags for this Thread

Share This Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •