Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
  1. #46
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Stevens12 View Post
    Hopefully you didn't do the torque converter swap and still have the issue. Sounds to me like thats the cause if you didn't do the swap.
    Embarrassing enough, I don't know if the TC was swapped with the transmission. This may be out of ignorance, but I thought that the torque converter was actually part of an automatic transmission. Sooo, I don't know.



  2. #47
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by RollTideCowboy View Post
    Embarrassing enough, I don't know if the TC was swapped with the transmission. This may be out of ignorance, but I thought that the torque converter was actually part of an automatic transmission. Sooo, I don't know.
    Its able to be removed. Seperate unit.

    I had to change mine recently (110k miles)

    Sent from my LG-H910 using Tapatalk
    Thanks RollTideCowboy thanked for this post

  3. #48
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by stoviAZ View Post
    Its able to be removed. Seperate unit.

    I had to change mine recently (110k miles)

    Sent from my LG-H910 using Tapatalk
    What were the symptoms that prompted you to get it replaced?

  4. #49
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by RollTideCowboy View Post
    What were the symptoms that prompted you to get it replaced?
    Shuddering when accelerating.. But only a half throttle acceleration. Slamming the gas or shifting with the selector didn't shudder.

    Have an 09 AT 4x4

    Sent from my LG-H910 using Tapatalk

  5. #50
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by stoviAZ View Post
    Shuddering when accelerating.. But only a half throttle acceleration. Slamming the gas or shifting with the selector didn't shudder.

    Have an 09 AT 4x4

    Sent from my LG-H910 using Tapatalk
    Shoot guys.. My fault. I have 5 vehicles and am active in multiple dorums for each.. I just realized this was the LX forum.

    I have replaced the TC on my 09 rt.. But only because I camed the car and put in a high stall TC.

    Sorry about the mis post!!

    Sent from my LG-H910 using Tapatalk

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Share This Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •